Pemenang Giveaway Kajal Eyeliner!



sorrryyyy!


sebab dni lewat umumkan pemenang bagi GA ni busy sangat u olsss... tak menyempat nak on lappy buat entry, huhu... walaubagaimanapun Alhamdulillah ari ni dni sempat update seketul entry untuk keputusan GA... maka marilah kita bersama scroll ke bawah tengok sapekah gerangan yang bertuah tu... jejengggg ;)



 





so, kepada eima boleh email ke dni nama, alamat n no fon untuk dni poskan hadiahnya ya... kalo nak wasap pun boleh ke 014-5170578... congrats ya ^___^




p/s:
GA lain akan menyusu kemudian.. semestinya beauty product untuk u ols~!
hehe...




9 comments:

Myra Jay said...

Tahniah buat Eima ;D

eima said...

TQ.... ima tak de wassap ... sbb tak install pun... eima sms je ...

Chekgu Azrine said...

lamanya xupdate blog..rindu

Si Matatajam said...

Singgah dr blog eima..Salam kenal dr M..keep in touch..

blog-tips-kurus said...

best ke pakai ni dni?

*cantik header dni. buatkan? hehe!

Aqilah Mohd Ali said...

Assalamualaikum kak dni , eheh . nak request entry buleh tak ? nak mintak kak dni buat entri tentang minyak wangi untuk lelaki product avon pun boleh.. nak usya2 ;D

saifudin abu izzudin said...

semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

Tihara said...

weyy dini, dop caro doh dio ko blog nih, hehe :)

azzey said...

mana dpt celak kajal tu dni?

*btw heade buat sdri ke dni? Sweet.. *