Widget About Me beserta gambar | Thanks Jijah!

-



suka!!! sebab dni dah berjaya edit widget untuk About Me kat blog dengan jayanya setelah mengikuti tutorial yang dibuat oleh Jijah. ni bukan About Me yang biasa tu taw. boleh letak gambar... memang menarik ^__^







sape2 nak add fb dni leh klik kat situ je. nak g blogshop dni pun dah siap kat situ... birthday dni pun dah terpampang... so pasni akak-akak yang dok panggil dni kak/sis tu boleh sengih2 ye. sebab dni buat bisnes online, ramai yang lebih tua daripada dni dok panggil dni akak lak. kih3... kadang rasa lawak juga ;p



nak buat About Me korang jadi cemni juga?
jom ke blog Jijah. klik aje kat nama Jijah tu ye...
^__^



-

10 comments:

azizah :) said...

tu la jijah nampak perubahan dlm blog akak..smart ah! memang lawa la kak dini buat! seronok kan..hehe

fieda said...

wah..menarik ni..

Sue-Rya Qistina said...

simple but sgt nice! sweet je.. :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,yui pon bru tgk blog jijah smlm =)

~♥ iella ♥~ said...

nk wat gak..nk try..
Dni, kita sama umur. Rasanya x pnh panggil Dni kakak..hehe..

IntaNBerliaN said...

cantik jugak buat camni yer :-)

Azzah said...

tingin jugak nk buat..

Uchi kay-f @hmad said...

uik pn.dini nmpk laen...(^_^)

anisalya said...

blh try ni.

Myra Jay said...

Boleh la try buat :)