Frame gambar kartun pengantin yang comel ^__^

-
-
-
-
di entry wordless wednesday minggu lepas dni ada buat entry mengenai hadiah perkahwinan daripada seorang blogger. hadiah tu dni dapat awal sebelum majlis kawen dni lagi. syukur Alhamdulillah hadiah tu sampai dengan selamat... dni dapat guna untuk majlis kawen pulak tu :') terharu... sangat-sangat sebab semua pakat puji frame gambar kartun tu cantik.




hadiah yang comel tu sebenarnya adalah pemberian MONICA... gadis cute dari Bintulu, Sarawak.. hehe... dah duk senegeri pulak kita kan Monica ^__^ hadiah yang Monica berikan tu dni letak atas meja solek dalam bilik pengantin... lepas tu masa sesi fotografi beralih pula atas katil.. hik3... kami siap bergambar dengan hadiah yang Monica berikan...









sayangnya kami tak bawa hadiah pemberian Monica ke Miri sebab risau takut pecah frame tu. so, ada dalam bilik dni kat kelantan jauh nun di sana... InsyaAllah bila dni pulang ke semenanjung nanti dni akan ambil hadiah tu dan bawa ke Miri... nak hias dalam bilik tidur kat sini. comel comel comel! tq so much ya Monica! dan tak lupa juga terima kasih buat Pauline di atas hadiah yang diberikan. dni terlupa snap gambar hadiah Pauline... sorry taw... sebab hari tu busy sangat2.. dua beradik ni selalu menceriakan hati dni tau... :') sayang korang!!!




psssssttt!
ada sesiapa yang nak frame gambar kartun cun melecun cenggini tak? cepat pi kawan ngan MONICA ^___^ hehehe... p belog dia cepat! klik sini---> BLOG MONICA






-

35 comments:

normi nieza said...

baru kawen erk?selamat pengantin baru..:)

Cik FaRiZaM said...

cantik.leh la bg kat sy satu..hehehehe

Cik FaRiZaM said...

anyway, selamat pengantin baru

.: iEyLa :. said...

alolo..comey and cute nye sis..

aliesha kirana said...

sgt cantekkk!!! sukeee

Ardini Humaira said...

TO NORMI NIEZA: hehe dah sebulan kawen :D tq taw!

TO CIK FARIZAM : cepat p kawan dengan monica, hehe...

TO IEYLA : comey kan kan ^___^ pandai monica pilih

TO ALISHA KIRANA : mekasih dear! :")

fatin amalina husna said...

waa..bestnyaa..

congrates!! ^^

Uchi kay-f @hmad said...

adik beradik iyer monica dgn pouline..


;( xsempat nk bagi adiah...sorry to much pn.dini..dgn pn.zie same jugak isk..isk..isk..

Dilakochan said...

Haaa comellnya hadiah tu!
Mesti teringat sampai ke hari tua pemberian sape tu..

Chomelsss sgt!

Redbloodsnow said...

WAHH...bertuah ko dni. cantik taw

Redbloodsnow said...

WAHH...bertuah ko dni. cantik taw

eiyzniey said...

Tomang3.
Nk jugop!

aanie said...

wah, bestnya dni....hadiah yg bermakna tu....

shiema sufian said...

alahai, cantiknya frame tuh (: nak jugak.

ciK LyndaWawa said...

aih...daka? kacak eh.....=]

akuorangsakit said...

Cute..Monica murahnya hati dia:-)

mzhany said...

dni, cantik la gambar katun tuh...nak ushar gak r,hehehe bleh order ke dgn monica nih eh

monica lok said...

hehe..malu saya.. >.< thank you dini.. :)

maszmadi said...

cumelllll cam tuannye n pasangannyeee...

qlah said...

alolo . omeinya ;D

Ieja said...

auwwww sweetnya ^_^

Cik Azizah said...

cantik la sis...nak jugak! hehehe

Qaseh Gifts said...

hadiah yang sangat kreatif dan 'personalised'!

Idea menarik! - Hadiah, Bajet dan Perancangan

MaryaYusof said...

Salam, dear mintak maaf kalau komen yg lepas menguris hati... slh fhm yg kecil... Selamat Pengantin Baru... Barakallahulakuma~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel :) oh,tu nama btol lah yer :)

fieda said...

ala comeynyer..

Myra Jay said...

Cantik!! kartun tu nampak berseri :)

anisalya said...

blh buat duit dengan frame kartun tu... tapi cantik. gantung dkt hall pun comel jgk.

SyUhAdA said...

mmg comel..dini dah kat miri ea? bes x kt sne?

shera haifa said...

comelnye.menjadi lukisannya

nasha sanza said...

cantiknya....

cikpuanhady said...

wahh..comel sangat.. so cutee..!!

amir aizat said...

comel3

alinac lover said...

huaaa cantikkkk

Nafisa81 said...

oh..pengatin baru yer...selamat pengantin baru...semoga kekal ke akhir usia..