Susahnya nak cari kapas fiber :'(



- - - -
korang nak tahu tak... beberapa hari ni dni keja ke hulu ke hilir duk cari kapas untuk buat felt craft. tempat dni biasa beli tu dah tak ada stok dekat sebulan.. penat dni nak cari. nak beli online, mahal pula caj pos...




ikutkan hati dni kan nak je pegi beli bantal golek pastu koyakkan bantal golek ambil kapas dia untuk buat felt craft. kih3... tapi dni tadela wat cemtu. ni tenah berusaha cari kat tenet gak.. tak ramai pula jual kapas ni kan.. ker ada sape-sape tahu kat mana nak dapatkan kapas secara borong?





comelnye :)


dni ada beberapa tempahan tiny pillow yang tergendala nak disiapkan gara-gara kehabisan stok kapas tu. dni harap tade yang merajuk nanti. hehe... tunggu tau. dni tengah usaha cari pembekal kapas ni... ^___^






tiny pillow hasil kerja tangan dni :)






Penaja Blog:





18 comments:

nadia ar-rumaisha said...

insyaAllah akan dtg nk order....huhuhu

FasiHaH SupiaN said...

mee tooooo akan dtg macam nak order untuk GA lah.....huhuhu

farah wahida said...

nnt jumpe la 2..gud luck..=)

Myra Jay said...

Myra pun ada plan nak oder 1 lagi be4 end of dis month..
Hope Dni dapat jumpa kapas tu ye..

Mama Zara said...

dni duk mana? nak pakai brapa kg? email akak ye kalau masih tak dapat stok fiber ni :)

mrs_shazwani[at]yahoo.com

ana apez said...

dni.. ada lgi x softgel VCO??

alinac lover said...

erm..ktne ek nk cri..meh yong tlg cri kat dni

Peri PiA said...

insyAllah ade tu,jgn sedey ye dini

.fariza. said...

xlama jumpa lar tu kak dni.

Sharinginfoz said...

comel betul kapas tu

Nissa Jalaluddin said...

dini, hee..comel nya..;)
akan dtg nk order la.buar hadiah besday pun ok gak kan?gud luck dear=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

HADOI COMEL GILE PILLOW.

qlah said...

salam , wah.. sure best pillow tu , hehe . *teringin .

insyaAllah , qlah akan oder .

Pupel Liyana said...

dni tak beli kat kedai sus ke?


www.pupel.blogspot.com

Anonymous said...

saya pernah koyak bantal golek kat rumah, punyalah bersepah kekabu die

NoorZa Ismail said...

hai dni
saya noor,nak tanyalah,tahu tak kat mana boleh cari pasir2 halus yg biasa org letak dalam bantal tu?
kalau tahu inform nor kat emel nor ye
noorhazwaniismail@yahoo.com

sik jijah said...

kat sini ada jual
http://pembekalfiber.blogspot.com/

sik jijah said...

hai dni,
just nak info ajer...
kat sini ada jual fiber tu
http://pembekalfiber.blogspot.com/