Seanggun Nur Amina dalam Nur Kasih The movie

-
-
-
-
korang dah tengok tak Nur Kasih The Movie? dni belum tengok... tapi ada la tengok drama Nur Kasih kat tv... yang lakonan mereka di Jordan tu... lawanya kan Tizz Zaqyah @ Nur Amina bertudung... pakai abaya hitam lak tu. siesly lawa weh...




Nur Kasih The Movie




korang suka pakai abaya tak? atau berminat dengan abaya? haaa... abaya tu apa? hehehe... ado yang tak tahu eh. ekceli abaya ni macam jubah juga cuma spesifiknya abaya ni adalah pakaian luar yang digunakan oleh wanita arab... sama je la kalau kat sini kita pakai abaya yang kainnya tebal tu kan... biasanya kita panggil jubah la...


.


cemni la abaya tu... tengok Nur Amina pakai. fuh lawaaaaaaaaa!!!!









kalau korang berminat dengan abaya terutamanya abaya hitam yang anggun lawa tu korang boleh ke blog Chegku Murni tau... Chegku Murni ada banyak koleksi abaya... cun-cun belaka... tengok dalam gambo kat atas tu... tu abaya kepunyaan Chegku Murni ya... gojes sangat :)





ada macam-macam design... yang kerawang... bermanik... berkristal... berbunga.. kosong... sesuai digayakan ke mana sahaja. gaya muslimah gitew. awwww.. kan nak lawa macam Nur Amina ^__^ hehe... so, korang kena ke blog Chegku Murni tau untuk dapatkan abaya cun tu... jadi baju raya tahun ni pon ok...





design ni lawa sangat kan kan kan...





Small size RM1972
Large size RM2168


oh ya... korsert premium beautiful pon available di sana...



Chegku Murni boleh jadi coach korang untuk pemakaian/pembelian/bisnes premium beautiful... cepat contact Chegku Murni untuk dapatkan abaya dan juga premium beautiful idaman hati korang...







p/s:
abaya tu kan banyak saiz tau... jadi, jangan risau... korang pendek macam dni ke, tinggi ke... slim ke... berisi macam dni ke no hal punya... jom kita ber-Abaya. seanggun Nur Amina.. awww!





contact:






Segmen Tajaan:




Chekgu Murni

16 comments:

Tihara said...

tiz mmg lawa tp byk terdengar kisah kurang enak pasal dia..hmm

plain jane said...

dni... hehehhe i pun suke abaya gak... tp jarang pakai... nanti nak jengah2 blog cikgu murni tu, mana tau ada yg berkenan

[sutera kasih] said...

suka watak nur amina sahaja hehe cantek2 abaya tu..

SyUhAdA said...

abaya tu cam jubah ke..
bru tau..

fiza said...

Tak tgk lagi NKTM nih.

Masalah Gigi Berbunyi/Berlaga @ Bruxism dan Petua Mengatasi nya

JUSCO Taman Equine J Card Member's Fiesta

Fatiha Kamarudin said...

memang nak pakai abaya cume bdn kecik sanad lak ==

alinac lover said...

lawa giler

tiha said...

lawanyer.....

Mama Zharfan said...

abaya tu cun
PB tu..emmm maleh nak komen...harga mark up 26% tu..dini baca blog aidin muaddib tak

Mama Zharfan said...

silap --bkn 26% tp ratus2 percent :p

Daddy Zuki said...

saya kena beli satu utk hadiahkan kpd isteri ni..

http://zukidin.blogspot.com

Ct Arina said...

tgok org pakai jubah cantik je.. ce kalau rina pakai tah camane rupe la gaknye..huu

FasiHaH SupiaN said...

tiz bertudung memnag lawa laaa, tp sayang, dia tak bertudung....

qlah said...

salam ,
qlah memang suka pakai jubah .
terutama warna yang lembut2.. hehe .

phentermine said...

Phentermine...

nice post thanks for sharing.

http://www.PhentermineHome.com/

phentermine said...

Phentermine...

nice post thanks for sharing.

http://www.PhentermineHome.com/