Milo Sejuk | Beli sebab terpukau dengan cerita Yong

-
-
-
-
hehehe... terpukau bagai lak dni nih kan.. ekceli dah lama dni tak beli milo. dni asyik beli kopi kopi kopi... sebab dni penggemar kopi yang tegar. tegar tahap max you! ;p kalau beli selain kopi pon dni beli hot chocolate dan teh tu memang 1% je la kemungkinan dni nak beli.. 99% lagi duk kat kopi hahaha... tegar punya suka kat kopi.





hari tu Yong ada wat entry tentang milo sejuk. dni ingatkan dia nak cerita pasal milo sejuk yang ado ais.. rupanya ado milo terbaru yang namanya milo sejuk.. banch cemtu je tak de ketul-ketul kalau tak bancuh dengan air panas... wow! bagus ah gni... kalolah kopi ado kopi sejuk kan best.. takyah sebok rebus air dulu kalau tak de air panas.. :p <--- dah menunjukkan dasar pemelas nih miahahaha...




Yong baru je balik dari Siam... bestnye dia... Yong shopping apap eyh kat sana... cer cite cer cite ;)







Penaja Blog:




19 comments:

Peri PiA said...

same lah dini,giv me 5 lah :D

giler kopi!!nti dah kawin jgn mnm byk sgt tau,max 2 cwn je blh mnm sehari

toyolkiut said...

ooo..
TK ingtkn milo ais..
ada eh milo gitu.. TK x amik cakna pun..
TK suka teh..
pagi petang siang mlm teh je mmanjang.. dlm 3-4 gelas jg la sehari teh tu..

eiyzniey said...

nak satu...ahaha

etiey.com© said...

juga fevret saya dari kecik sampailah sekarangd ah ajdi mak budak!

Miza Yusof said...

macam best je ni. tapi tak tahu kenapa miza tak suka air milo kotak/tin. selalu minum yang bancuh sendiri punya. hihi


Jemput ke:

1. Blog Miza Yusof
2. Miza Yusof & Photo Blog

Kembang Perawan 3288 said...

saya pon baru beli smlm. tp x pekat bila cmpur air sjuk. better milo biase tu.. fuze

Zura said...

kalau kat kedai selalu akak order milo ais...suke...

kakchik@ella said...

KC pn teringin nk try. aritu da carik tp tak da stok. sedap ke dini?

eiela said...

dah lama tak minum minuman sejuk.

Latest Entri :
Pandangan : Nak Cepat Dapat Duit Melalui Blog?

Redbloodsnow said...

aku tak leh kena milo sejuk....kompom ngantok pas minum,. so thats y aku avoid minum milo time kerja..hehe

HaLuNa ReTrO said...

sedap2..=)

syuhada said...

wah..
milo sejuk..
1st time tgk..

Myra Jay said...

Owhh xpenah try lagi ha Milo sejuk nie.. Myra mmg suka minum Milo especially Milo Ais.. Nyaman je rasa :)

@juera said...

ak pon bli byk milo sjuk ni bt stok kt umah n ofis..x yah ais ketul2 bagai..air sejuk pun dh leh bikin milo ni..sedappp!

amirah said...

akak dah byk kali dah beli dini..senang je takyah masak air panas, tu yg beli byk tu..

cikpuanhady said...

tak silap yang 3 in 1 tu ade milo yg buat ngan air sejuk gak kan..cool tak silap..

ada entri yang berkaitan ngan dni..ngee..

http://www.ceritaindahkami.com/2011/05/bloglist-belle-of-month.html

azzey said...

makin lapor plak nengok kopi nih...

FasiHaH SupiaN said...

ada gak ey...leh cube nie sok.......

alinac lover said...

heheh best kan~