Blog menarik... pandai lukis kartun yang comel... sape tak suka baca blog cemni.. kreatif weh! suka! suka!







- - - -
korang pernah kena dengan blogger popular ZackZukhairi? tentu sekali korang tahu lukisan kartun diblognya tu menjadi antara daya tarikan pembacanya kan... ha... ni ada lagi sorang tau. namanya Apis... lukisan dia pon comel sangat ^__^ kiut miut... kreatif betul si Apis ni melukis... kenan lak dni tengok kartun-kartun dia. hehe...





bertuahnya blogger yang pandai melukis macam Apis ni... sebab apa? kalau tak ada gambar nak letak, boleh lukis je... atau letak gambar yang dia lukis pon dah cukup menjadikan entry dan penyampaiannya nampak menarik dan kemas... seriously! kalau korang tak caya, korang boleh segera mengendap ke blog Apis... fuhhh! banyak tips, nasihat dan juga cerita peribadi yang dimuatkan dalam blognya...





antara yang menarik dan jadi popular posts di blog beliau adalah:






Cara Terbaik Tingkatkan Trafik Blog

Hari minggukan ramai blogger online... ~Apis




7 Teknik Mencari embaca Setia

7. Akhir sekali, mengunjungi juga blog-blog pembaca yang lain..;) ~Apis





3 Tips Hilangkan Rasa Cemburu



jika anda rasa anda xhensem, xpe2. ~Apis




Cara melepaskan Tension

"berhibur juga boleh menghilangkan tekanan tapi janganlah keterlaluan" ~Apis




Cerita Pasal Kalkulator


Moral: Sebenarnya aku yang memegang watak Abu dan Amir memegang watak Ali... ~Apis










menarik, kan kartun-kartunnya tu ^__^ jom kita ke blog Apis untuk baca semua entry menarik dia dan jamu mata tengok kartun-kartun comel hasil kreativitinya... cepat ke blog Apis! klik sini ----> Apisv2.








Segmen Tajaan:





http://www.apisv2.com




38 comments:

cik heroin said...

sy pn jles dgn blogger yg kretip mlukis ni. tmbah2 kalo doodles. haiyok

Ain Zulaikha said...

wah kena terjah jugak ni :)

zippo miller said...

ha ah...Pandai la die...

http://zippomiller.blogspot.com/

risa said...

weeee...comel sangat tau!!!

mizzura said...

selain pandai lukis...pandai jugak diorang create cerita menarik kan...

|Wassup Guru-guru!|

Cik Azizah said...

wah...ni seangkatan dengan abg zackzukhairi ni..

comey2....

Redbloodsnow said...

COMEL PLAK AKU TGK PIC KATOON TU..HEHE

rara pinkmafia said...

heheheh tapi if gambar saje kdg2 kite tak paham pulak apa yg nk disampaikan.haih~ mcm2 selera manusia ni kan.hehehe.

J.M.R said...

bukan calang2 org leh wat entri guna katun..

norinaomar said...

saya baru je folow brader zackzuhairi 2 bulan lepas kalau tak silap..seriyes best blog dia..memang kreatif habis..

eiyzniey said...

crito gpo neh..haha

aanie said...

jom terjah..

suka tgk org lukis kartun..sy x pandai melukis...

mimie kamisah said...

Kretif sungguh!!
Anok sapo lah tu...
Heehehehhehe...
:)

bunga said...

betul2..bunga suka gak lau blog jenis kartun..bestt..

Farhana Jafri said...

skrg dh rmai blogger yg wt entri psal kartun.. comel gile tgk.. slaluny rmai blogger llaki la.. mybe sbb diorang kreatif kot.. hik3

jemput singgah ANASAURUS :)

[sutera kasih] said...

saya suka baca blog Ain Zulaikha..dia pon lukis kartun comel2 utk buat entri..hehe

Norhisham Nordin said...

last month baru follow blog dia... drpd blog jamal... menarik sungguh... d^^b

D_08 said...

mabeles....kreatif..... sesekali bio karton pulak yang berceghite kan???.....

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

btul2..sgt menarek..maera pun tak bape pandai nak wat kartun2 nie..huhu~

Farhan Zulhusmi said...

betul2...
gambar kartun tu yang menarik minta para pembaca...
lagi2 isu2 yang lawak..kan2??

Myra Jay said...

Kdg dgn lukisan boleh buat kita trsenyum kan Dni :)

puanbee said...

suka jugak wee...

alinac lover said...

heheh cumil je

apisv2 said...

thanks dude ;p

Abu Huzaifah said...

^_^..terus kan memajukan doodle malaysia... :)

mzhany said...

betol la dni, cantik kartun nya

Hantu Kak Limah said...

huhuhu...mmg cute...leh wt inspirasi ni...

♥♥ It's vin ♥♥ said...

cute skali .. i love it .. ^^

FasiHaH SupiaN said...

sekarang gak nak terjah!

@juera said...

lukisan kartun zack cute..hehe
nk g terjah blog apis ni..=)

Uchi kay-f @hmad said...

SUKE BLOGER YG RETI MELUKIS!!!

LindaRahim said...

betul tu...kelakar la...kadang dah penat bw sbb penat membaca...bila belog mcm ni...tgk gambar je pun dah best...

Tihara said...

Kretif btol bloger ni

Ct Arina said...

kreatif la die! best gile klu rina pn reti buat camtu. malangnye tak -_-

Peri PiA said...

kreatif

cikpuanhady said...

teringin nak men'doodle' jugak, tapi tak pandai, dan rasanya takde bakat..huhu..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

NoYB said...

Baru nak bLjr buat benda alah ni...haishh...(^_^)

MawardiYunus said...

sayapon suka blog katun2 nie :)