Resipi Burger | Boleh buat burger sendiri dah lepas ni ;)



-
-
-
asyik makan burger Ramly je... pekata kita pekena burger ciptaan sendiri lak? ingat tak boleh buat ke? tak cayaaa??? isk! ni yang dni nak share ngan korang ni coz dni baru je tahu rupanya kita boleh buat sendiri burger tu. ngehehe... percayalah wahai korang semua ^___^ ker dni je yang tatau kih3... ketinggalan zaman tol ngko nih dni. haih!





06012011535 Resepi Burger   Sarapan Burger Ramly Eh !!
Resipi burger



korang kenal tak dengan Puan Bee? dni dapat tahu tentang Resipi burger ni pon daripada beliaulah... teruja sakan dni dok mengendap cerita resipi pilihan yang ada di blog Puan Bee. banyak tau resipinya.. kalau korang nak cuba resipi burger Puan Bee tu boleh cepat terjah entry berkenaan dengan Resipi burger . <--- Klik sini cepat!





06012011540 Resepi Burger   Sarapan Burger Ramly Eh !!
fuhh berseleranya anak-anak Puan Bee makan burger masakan ibunya ;)




DSC00169 400x300 Puding Sira

ada gaya berlagak tak ni? kihkihkih



bukan takat Resipi burger aje... resipi lain pon ado... Puding Sira Gula Melaka Berlagak. nah maik kau! ado berlagak kat blakang ayat tu apepasal? hehe... bukan dni sesaja taruk eyyy... ni Puan Bee sendiri yang wat tajuk. kalo nak tahu kenapa puding tu jadi berlagak, silalah ke entry Puan Bee kat sini ye ---> Puding Sira Gula Melaka Berlagak.





images Mengira Waktu subur Wanita



selain daripada cerita tentang masakan, Puan Bee juga banyak bercerita tentang informasi di blog beliau... sangat banyak perkara yang dikongsinya... antara informasi yang menjadi pilihan dni adalah mengenai cara Mengira waktu subur wanita. pasni bolehlah kita kira sendiri, kan. hehe...




Untitled4 400x169 header lorna


haa... lagi satu, korang jangan tak tahu.. Puan Bee ada buat segmen juga kat blognya tau... korang nak join tak? kalo nak join, mestilah jadi follower blog beliau ya ^___^ nak tahu mengenai segmen yang dibuat oleh Puan Bee korang boleh klik kat sini ----> Segmen Puan Bee.





cc 400x129 cc



ada lagi tak antara korang yang masih tak clear cmana nak buat assignment churpchurp? kalau ada, meh baca tutorial Puan Bee berkenaan dengan cara menyiapkan assignment tu... mudah je.. korang jangan risau. ikut step by step ya.. nak baca tutorial tu, boleh klik sini ----> Tutorial buat Assignment Churpchurp.




021 400x300 anak dara punya


cute tak kasut anak dara Puan Bee? hehe... dni suka tengok gambar ni... tersusun kemas je... gambar ni dni ambil dari entry ini ---> Anak Dara Punya. comelnye kan tengok kasut budak pempuan warna pink ^___^






menarik sangat kan cerita-cerita Puan Bee ;) so pekata korang ke blog Puan Bee sekarang. boleh tambah kenalan baru & dapat baca cerita menarik... jom kita ke sana!







Segmen Tajaan:




Puan Bee




18 comments:

Tihara said...

sedap nye beger buatan sdn bhd ni :)

alinac lover said...

asal gmbr x kuar ek...

lapar ah tgk beger..huuu

Peri PiA said...

menarik,blh terjah!!

Zura said...

akak yg nengok pun terliurlah dini...

Farhana Jafri said...

jrang vsit blog2 golongan ibu2 yg sweet.. hehehe.. ari tu dh wt sup bbola ayam sndiri.. my umi syg yg ajar.. sng upe ny.. sdap lax tu.. pas ni klau nk mkan wt je sndri.. nk bnyak mne pon xksah.. hehehehe

jemput singgah ANASAURUS :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kenal...
datang singgah dari blog yong

yanie anuar said...

singgah n follow

eB ezrin said...

tq :)

Bos said...

lapar tengok daging ni...ish..dah la siang2 ni takda org jual burger...nak makan burger..!!

kakchik@ella said...

waahhh .. dni sdg promot blog PUan Bee. kc sekali sekala ada gak tgk karenah dapur puan bee dan familinya. best gak. suka gak baca n3-n3 dia.

Myra Jay said...

Myra ada join segmen Puan Bee.. :)
Nak try la buat berger sendirik nanti..
TQ ya Dnie :)

Miza Yusof said...

macam menarik je ni. nak kena cuba gak lah. mesti sedap :)

Amy Syaquena said...

thanks for the info amy nak gi terjah blog puan bee la..

toyolkiut said...

wah..
blog yg mcm2 ada..

Dilla Ady said...

tau leh wat daging burger sendiri dni tp nk watnye tak tau la..hihihi

Redbloodsnow said...

klo tlong buatkan utk aku ek yang. kata kan lesbo...meh ler..meh lerr :D

Ct Arina said...

aik? bege bulat??

puanbee said...

laa akk baru baca entri ni dini , terima kasih banyak tau .. heeh macam2 ade ..

sira belagak tu sebab kali pertama buat , pastu jadi , siap tayang2 kat adik kakak semua , diornag memang dah tau akk suka belagak dengan diorang heheh