Korang suka minuman Collagen tak? Dni suka!

-
-
-
semakin meningkat usia... semakin banyak collagen dalam tubuh kita hilang. tu pasalla banyak produk collagen yang berada di pasaran skang ni... kalau kita amalkan minum minuman tu InsyaAllah kulit kita akan rasa segar dan tegang coz collagen dapat membantu melawan penuaan. leh jadikan kulit halus dan gebu gitew. awwww ^___^




korang tak tahu nak beli kat mana produk kecantikan dan kesihatan? meh dni suggeskan korang untuk beli produk menarik di Beauty Online Shop. antaranya adalah:




[D'Qistee Beauty]

merawat kulit kusam, berjerawat dan berjeragat untuk kulit kelihatan bersih, segar, halus dan gebu...



Penjimatan yang hebat.. 1 set hanya RM120
[ Honey & Vitamin E Soap RM 39.90 ]
[ Day Cream RM 49.90 ]
[ Night Cream RM 49.90 ]



Lobata Collagen Plus Kacip Fatimah


  • Semenanjung Malaysia RM55.00
  • Sabah dan Sarawak RM59.00


  • Mencantikkan dan membentuk tubuh badan yang menawan.
  • Menegang, menghalus dan melembutkan sambil mencerahkan dan meratakan warna kulit.
  • Mencegah pertumbuhan jerawat dan ruam badan.
  • Mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata.
  • Mencantikkan dan menyihatkan kuku.
  • Mengawal keguguran, mencantikkan, menyihatkan dan menggalakkan pertumbuhan rambut.
  • Menegangkan kembali rahim pada bentuk asal.
  • Merawat masalah keputihan dan berkaitan rahim.
  • Mengembalikan kehangatan malam pertama.
  • Menaikan semula keinginan isteri.
  • Menambahkan tenaga dan daya ketahanan badan.
  • Menegangkan & mengekalkan kecantikan payudara.




Sleeming Collagen




  • Membantu menurunkan berat badan dan akan mengatasi masalah perut buncit tanpa perlu kerap ke tandas.
  • Membantu melangsingkan badan agar kelihatan lebih ramping dan menawan.
  • Membuatkan anda berasa kenyang.
  • Melambatkan proses penuaan.
  • Membantu mencantikkan kulit supaya lebih lembut, halus dan lembab.
  • Membantu menghilangkan dan mencerahkan lingkaran sembab bawah mata.
  • Membantu menghilangkan rekahan tumit kaki.




Testimonial:

selepas mengamalkan 2 kotak Sleeming Collagen - parut jerawat hilang dan kulit kelihatan cerah dan halus






Sleeming Collagen + Vita C



  • Semenanjung Malaysia RM55.00
  • Sabah dan Sarawak RM59.00

  • Membantu menurunkan berat badan dan akan mengatasi masalah perut buncit tanpa perlu kerap ke tandas.
  • Membantu melangsingkan badan agar kelihatan lebih ramping dan menawan.
  • Membuatkan anda berasa kenyang.
  • Melambatkan proses penuaan.
  • Menegangkan kulit yang berkedut.
  • Mengurangkan garis-garis halus pada kulit.
  • Mencerahkan kulit dari dalam dan mensekatakan warna kulit.
  • Membuatkan kulit yang kusam kembali berseri.
  • Mengecilkan liang roma dan mengurangkan minyak pada kulit.
  • Membuatkan kulit lebih lembut, halus dan lembab.
  • Mencerahkan dan menghilangkan lingkaran sembab bawah mata.
  • Membantu menghilangkan rekahan tumit kaki.



menarik sangat! dni memang suka minum minuman collagen. kalau ado duit lebih mesti beli.. kan minuman collagen ni penting untuk wanita... ;) hehe... jom pakat beli skang di Beauty Online Shop!








Segmen Tajaan:





http://almirabeautyonlineshop.blogspot.com/






7 comments:

Edura Hanum said...

dni dah try collagen yang mana?
ok x

Tihara said...

x pernah try lg benda ni

amirah said...

apa rasa nya ek dini..

AdiaLuze said...

Menda2 camni, kena rajin guna kaann ?? Kalau jenis maleh macam akak ni, payah leee ;D

toyolkiut said...

asal gebu2 ni, TK pun suka..
nk cuba jg..

DKosongLapan said...

Cik Dni.....
minom collagen ni awok tak apsti....tapi yang pasti nanti cik Dni bagi no. akaun...... kat email awok shahrilhakime@gmail.com...
RM25 je kan??? nak letak name Mem awok....

nureens said...

rasanya best mcm jus...x mcm sesetengah minuman kolagen lain yg x brp sedap rasanya...yg ni rs buah... smbil kita minum kolagen kita pki d'qistee..bru lah luar dan dalam terjaga... skin care d'qistee xde HIDROKUINON dan bahan utama nya adalah MADU. kita sedia maklum kebaikan madu ini kan..jadi jom pakat2 kita menjaga kulit kita terutamanya bg wanita...:)