Koleksi gambar Lisa Surihani dan Mia Sara Nasuha di ABPBH

haha.. kemain duk kumpul gambar lisa surihani dan mia sara nasuha ni. bukan senang ooo nak dapat. kena tunggu lisa surihani kasi kat dni.. ;p gurau je. bukan dia kasi kat dni.. dni curik kat fb dia miahahaha... minat punya pasal, kan. nak letak gak gambar mereka berdua kat sini... jum cuci mata tengok mereka yang cun melecun ni ;)





gandingan ideal - lisa surihani & mia sara nasuha!





comel! comel! comel! tak tahu nak kata apa dah hehe...




tahniah buat lisa surihani & faizal ismail!





e ehh... lisa sedang buat apa tu?








Penaja Blog:







41 comments:

Peri PiA said...

cantik sgt,comel sgt

bardboo said...

mia sgt comel!!! geramnya...


Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

cik fza said...

selalu sedondon lisa dgn mia.
dua2 segak, comel.
mmg da bom lah.

nur anis said...

lisa cantik..make up dia pun tak nampak over sangat...nice..:)

eiyzniey said...

chumel nye mia...meh jd adeq akak meh..

Zura said...

comellah mia tue...

Wahida Shukeri said...

wah mia kecik ni..comel je baju dia....

DKosongLapan said...

memang comeiii.... lisa...sillappp...si mia sara.....

Myra Jay said...

Mmc cantik dan comeeellll sesangat :)

etiey.com© said...

comel sangat dua 'beranak'... hehheh!

Cik Azizah said...

comelnya...........gggggg geram! lisa cantik...mia plak comel...

cik sakura said...

its awesome..cantik n comel..

peaNut said...

canteknya lisa....mia pon kiut...nmpk cam sesuai sgt dia org berdua ni d gandingkan...

eT said...

agak2 kalo kite bergambar sebelah dia cun cam dia x??ngeh3...

TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS
SET TILAM SEJUK
Tommee Tippee: Closer to Nature PP 9oz - BPA FREE
TUNGKU BAYI

d_LA said...

mia sara paling comeyyyyyyyyyyy !

Roxy zai said...

comel la diaaaaaaaaaaa^_^v
harap dia jdi mcm lisa..kesayangan msia^_^

Fairus Bin Mamat said...

SAYA BARU KENAL DIA DALAM DRAMA ADAM MAYA.. MEMANG BEST DIA BERLAKON.. SEHINGGAKAN SAYA TAK SUKA DIA DALAM LAKONAN TU.. :)

Ena said...

cantik betul kan lisa ni.. kena lak ngan adik mia yg sangat comel tu.. gewam!

Sharinginfoz said...

comel mia

eiela said...

cutenya mia sara,,rasa nak cubit je pipi dia. huhu


Latest Entri :
Panas Sebab Banyak Dosa

Dilla Ady said...

dni minat lisa ye..

chumel kan...si mia tu plak da macam anak die da..huhu

Uchi kay-f @hmad said...

ehem3..wee......ahdoi terbatuk pun disninyer..lisa.......

tiEra said...

okeh!diorg berdua sgt sgt sgt chumel!

Tihara said...

mata budak tu sgt la cute nyerr

Redbloodsnow said...

geram aku nk geget pp si sara tu taw yang. bam bam nah. dah lah comel!

Mama Zara said...

lisa dgn mia ni sibling ke?

suriani sakura said...

sama la minat la ngn lisa n mia ni...
cute kan muka dia...

kakchik@ella said...

cantek la lisa surihani tu. kc suka. Dini, gi kursus percuma jom. kat trengganu pun ada tau. detail ada kat blog kc eh. hihi ..

~aSHa~ said...

lisa surihani mmg lawa...tapi tak tau nape...tak berkenan jugak dgn baju dia mlm tu..oleh kerana dia lawa....jadi lawa la jugak...

Gnie@SimplyStyle said...

alahai comelnye mia pakai baju camtu pulak tu...hehe

fyna said...

suke lisa..
sangat lawa..kiutt..

BabyIntan said...

Dua-dua comellllll sesangat!

Oasis said...

Dua dua pun manis jer nmpak...

Miza Yusof said...

comel lah mia dan lisa :)

anne jasmine said...

comelnye~~

cik pulau said...

argghh.. seronoknya tengok diorang berdua,. comel sangat..
cutenya mia.. geram nak cubit2.. huhu

sarah mohamad said...

eeeeee .. geram betoool tgk mia sara nih. cooome sungguh!

NoRMa aZurA iSMaiL said...

kan??comel kan lisa...

mia tu xyah citer la, mmg da comel

nurulfaridah said...

comel2 ^^

alinac lover said...

ala..kenapa dia comel eh~

Anne said...

slimnye lisa ni kan ..