Gelang tangan comel dan tempah Tote Bag design pilihan hati ^___^



-
-
-
bab gelang tangan dni memang minat sangat. kalau diberi pilian sama ada gelang tangan dengan cincin, dni lebih suka pilih gelang tangan... sebab tu la dni rela beli kristal dan mutiara dan buat sendiri gelang tangan. teiba kan..








dni tengok gelang tangan kat De Nazfa Collections pergh lawa giler! jom ah kita usha kalau korang tak caya ;)





Gelang tangan kristal
Harga: Rm20/each



macam-macam bentuk ada... comelnye... siap dengan box cantik. bolelah beli untuk hadiahkan pada sesiapa... hehe.. ado lagi tau barangan menarik di De Nazfa Collections.. antaranya adalah:






Telekung
Material : 100% Cotton
Harga: RM70/each
contact 014-2565503 untuk belian borong






Tudung Denim V2
Harga: RM45/each




Wristlet
RM8/each






Tote Bag
[sesuai dijadikan beg ke kelas, shopping bag dan diapers bag]


Size :
18" (lebar) x 13.5" (tinggi) x 4" (Tapak)
Tali 21"
Closure:
Magnetic button
3 organizer pocket inside
Material heavy cotton and plain cotton (lining)

Harga: RM20





selain tu juga, korang boleh tempah tote bag pilihan hati korang ikut design yang korang minat dengan De Nazfa Collections... boleh contact terus pihaknya di:





NO. H/P : 014-2565503 (SMS ONLY)
EMAIL: denazfa@yahoo.com

http://www.denazfa.com/







Segmen Tajaan:





De Nazfa Collections






4 comments:

toyolkiut said...

eh, sama la..
TK pun lebih suka gelang..
tp x suka emas2 ni, hnya yg bling2 cm kristal, manik dan mutiara je..
sweet je kn..

atty's said...

nak terjah..berkenan ngn beg nya tuh .

Ct Arina said...

tudung denim? x keras ke kalau fabrik mcm jeans..

Redbloodsnow said...

telekung tu lawa giler lah yunk! nasib baik telekung hantanran tunang dari dillah utk aku still hado. kalau tidak...hehe :D