Krim muka baru ^__^

-
-
-
yeay hari ni dni beli cream muka baru... setelah 2minggu mencuba trial sachet krim ni... dni rasa ianya sesuai dengan kulit dni... sejak jun tahun lepas cemtu, dni gunakan anew 360 white... awal bulan yang lepas ada produk terbaru anew iaitu reversait renewal cream... sesuai untuk yang berumur 30an... tapi, korang kenal tak Soo Wincci? dia baru umo 25 tahun (sebaya dengan dni) dan dia gunakan cream ni... katanya tak ada efek negatif, malah makin berseri... and yeah! dni setuju ^___^ jadi tak semestinya yang berumur 30an je boleh guna cream ni.. sesiapa yang punya masalah kulit macam dah nampak kusam, ada garis halus ke apa... nak remajakan balik kulit boleh cuba cream ni...








p/s:
merah makngah la penutup cream tu ;p








Penaja Blog:


ads








15 comments:

nurul nabila bt medan said...

wah ! mesti mahal kan ?
bile nk buat teka-teki lagi ?
hik3.
suke sgt meneka ngan kamu ;)

:P

najwa's said...

wah2, bestnya.. :))

beruntung korang2 yang takde masalah kulit ye..jeles.. (-.-') tapi, bersyukur gak la..

eT said...

Taun dpn me masuk 30 dah.huhu.
Kn pakai krim cegini gak nih.adehhhh

Redbloodsnow said...

kulit muke aku tak kena anew product. jerawats jd nya..sobsobsob

cik sakura said...

produk avon ye ni..nk cuba la

Sari said...

salam,
ble bagi hilang jeragat x krim ni?hehe
by the way 1 klik hb 4u

Peri PiA said...

bertmabah comei la dini :)

Weeda said...

weeda pakai avon solution..yang kaler pink tu..sesuaii~

Ena said...

akak nak cuba gak la.. erm..

toyolkiut said...

wah dni..
TK nk jg..

Ana admi said...

mesti mahal kn dini krim ni

Oasis said...

owh...patut la muka makin cantik. Krim ni mesti mahal kan...?

segan la nak n=bwk krim ni kalau gi travel. Tak sesuai untuk maskulin kut. kahkahkah

MAI @ WAWA said...

wah...penangan avon le nih..huhuhu :)

~nadyahoney~ said...

xpernah lagi pkai brand ni

Ct Arina said...

alamakkk anew agak mahal la dni. rina pakai garnier je. ala lisa surihani gitu. ahaks ;D