Gambar Putera William dan bakal isterinya Kate Middleton berbikini tersebar

-
-
-
bila tengok berita mengenai tunangan Putera William berbikini tersebar rasa hairan pulak dni.. pelik ke dia berbikini walhal omputih lain berbikini tu macam perkara biasa je... tade lak jadi satu isu besar... tapi tetiba bila Kate Middleton berbikini... jadi isu hot..





Prince Willian & Kate Middleton



masa tu diorang berdua sedang bercuti santai atas kapal mewah persendirian milik Putera William... diorang akan wat party bujang sempena nak mengakhiri zaman bujang la kot.. pasni tak ado dah la parti bujang sebab dah berumahtangga, kan...








penangan Puteri Diana gak kot Kate Middleton ni kan... sebab dulu, Puteri Diana buat apa mesti kena skodeng kat paparazzi... kang turn Kate Middleton lak...








Penaja Blog:



ads










17 comments:

Dawa said...

lepas ni kena tabah la berdepan dgn flash kamera di mana2. huhu

PutraRocker said...

@Dawa

hot sial

Ena said...

salam dni..

Kancilbiru said...

kena siap sedia la kate ni lepas ni...huhuhu

sarah mohamad said...

biasa la omputih, bezanya tu adalah kate bakal wife kepada putera britain.

Peri PiA said...

penah clash ,kalau jodah x ke mana

Nem0 o0h Nem0 said...

jgn kate ni nanti meninggal cam diana meninggal sudah la..

kakchik@ella said...

kc sebenarnya tak suka dia couple dgn kate middleton sbb ada calon lain yg lebih lawa lagi tau .. Eh, aku lak yg bz body eh?? Hihihi ..

Zura said...

a'ahlah dini...omputihkan mmg suke berbikini..hhe...pelik..

♥ Che NamNam ♥ said...

mungkin sebab musabab diyer nak kawen ngan putera william kut tue yg jadik isu tuhh..

..nOj.. said...

tula mcm pelik je. pelik sgt ke omputih berbikini? kalau org melayu mmg pelik la kan. hehe

azzey said...

Bkn berbikini tu hal bese ke utk diaorang?

amirah said...

kalo la jd mcm puteri diana, kesiannn

Tihara said...

molek duk lagu tu..
aiyo 18 sg ni dni...tutup mata

cikgu isza said...

tak berapa..

Ct Arina said...

mayb x sesuai kot utk kerabat draje bersosial camni..

Mama Zharfan said...

kat UK ni, boobs terdeadah ajer kat mana2 even kat uni pun--students pompuan pakai low cut ajer tau adess..kita plak yg tumpang malu..