Suara Soo Wincci menyanyi merdu bak suara penyanyi no 1 negara [video]


-
-
-
ingat lagi tak entry dni mengenai Soo Wincci, Miss World Malaysia 2008 yang kini menjadi Anew Ambassaddor sejak 2010 yang lalu...? haa... kalau dah lupa, boleh baca kat sini---> KLIK! dah lama dni teringin nak bertemu dengan Ratu Malaysia yang comel ni. sebab apa? DIA SEBAYA DENGAN DNI OKAY! nahhh ngko... capslock terus, hahaha... harus la teringin nak tengok insan cun melecun yang sebaya ngan kita ni kan.. dah jadi duta avon lak tu.









cuma satu je la... korang tak yah duk gelak berdekah-dekah mahu pun terguling sakan tengok gambar ni... dni memang akui dni pendek. tinggi dni cuma 153cm sajo... manalah nak buleh celen tinggi Soo Wincci ni. Ratu Malaysia, kan.. haruslah tingginya bukan macam dni, miahaha ;p tambah lak beliau berkasut tinggi... lagilah menambahkan ketinggiannya.. dni lak masa tu pakai kasut 2 inci je... kalo tahu leh bergambo pelok dia cemni mau gak dni pakai 4 inci... isk... rugi lak kan... kalo tak, tak ado la gambo dni nampak renek cemni hahaha...<---ngada-ngada. dni bergambar dengan beliau lepas selesai menyanyikan lagu melayu yang berjudul Usah. ni lagu beliau sendiri ye... dah ado album pun. jangan memain... beliau berbakat besar tau... suaranya merdu bak buluh perindu. awwww... ^___^ meh layan video yang dni sempat rakam semasa di event Anew Reversalist hari tu... zasss!



video

maaf kerana video ini kurang berkualiti kerana dni hanya rekod guna handphone je ;p yang penting korang dapat dengar suara Soo Wincci yang best!






dan... errr... dni dapat habuan yang tak disangka-sangka...
tadaaaa!!!


Soo Wincci Fist Full Album...




best-best ooo lagu dia.. dni suka lagu yang ada violin version. nak wat ringtone pun okay. hehe... kalau korang nak dengar full lagu ni, leh dengar kat radio... pastikan judul lagunya Usah-Soo Wincci ya!














p/s:
senang dengan keramahan Soo Wincci... langsung tak sombong...
miss ya!




Penaja Blog:



ads













10 comments:

Redbloodsnow said...

yunk..biasa lah. ratu cantik a.k.a model. mmg kaki pjg cam galah wooo :)

Zura said...

bezanye tinggi dia ngan dini...nama pun model kan..

@e_da said...

takpe walupun kecik tapi comel.. hehehhe

mzhany said...

huhu xpe dni xpe...mungkin kalau dni pakai yg 4inch, dni hampir sama tinggi ;)

AdiaLuze said...

Bestnye dni...Comel kan dier...hehehe...

azzey said...

cantik badan dia yang tinggi lampai tu kan...:)

padlie said...

kesian kasut tu..
dia dipersalahkan...
isy x3

Mat Pintu said...

amoi cun woh! sore pun sodap...oh amoi~

rockcintan.blogspot.com

Ct Arina said...

a'ah la dni. suare die sedap!

Miss Raidah mr.LKB said...

jeles lar kak!!!

sgt cantek both of uu