Seharum bunga ros putih... ;)

-
-
-
harum bak rose putih...





yess! itulah haruman pur blanca kegemaran dni ^__^ hehe... nak kata dni selalu pakai perfume ni, tak juga... pakai ikut mood. yang penting, haruman ni dni guna sejak di tingkatan 3 lagi... masa tu duk guna yang botol kecil je. sekarang, dah besar panjang, ado duit lebih sikit, beli botol besar terus... comel botol perfume ni tau... penutupnya macam tiny rose, kan?




_____________________

Harga : RM32.00
Jenama : Avon - Pur Blanca
EDT 50ml
_____________________




http://www.digitalphotoartistry.com/moreroses/Imgp0034.jpg
white rose... i like!




kalau korang suka perfume yang baunya lembut, feminine, santai... bolehlah cuba perfume ni ya... nanti boleh geng dengan dni guna perfume ni ;)





p/s:
errr, banyak perfume yang dni suka sebenarnya...







Penaja Blog:


ads














32 comments:

Weeda said...

weeda suka sweet honesty yg kaler pepel..

cikbintang said...

suka juga ngn pur blanca ni..hehehe =)
avon gtu heee

Uchi kay-f @hmad said...

adududuhhhhhhhhhhh........wanginye

nak satu bot0l bole tak ?ngehx3..

psst dini bebola wangi yg Yong jual pun wangi jugak perghhhhhhh...

eT said...

Akak bese pakai far away kalo avon.huhu

Roxy zai said...

hurm..mcm teringin je nk try..dni ade jual x..?

Roxy zai said...

npe zai xleh masuk dniwardorbe??huhu='(

zai90_uia@y.c(email)

ardinihumaira said...

@Weeda

a ah sweet honesty forever ;)
dni suka juga... imari seduction pon best dear hehe

ardinihumaira said...

@cikbintang

;) suka produk avon. harga berpatutan

ardinihumaira said...

@Uchi kay-f @hmad

hehe...
bebola wangi cemana tu kf.. nanti dni roger yong ;)

ardinihumaira said...

@eT

umi dni penggemar tegar far away ;)

ardinihumaira said...

@Roxy zai


kalau zai nak order dengan dni pun boleh dear ;)

ardinihumaira said...

@Roxy zai
:D hehe sebab dni dah tutup blogshop tu.. hehe.. InsyaAllah julai nanti dni buka balik tau dear. thanks!

:')

cikgu isza said...

ada juga perfume avon ysng dah tak sama harumnya macam dulu2.. hidung yang dah imun ke atau memang dah jadi camtu?
entahlah..

DiNaZ said...

Aku pon suka bau minyak wangi nie first aku pakai minyak wangi nie masa first date aku dari melaka ke terengganu...walaupon masa tu cuma jumpa kat Hospital jerk tapi itulah kenangan yang x boleh dilupakan sampai sekarang dan dah nak masuk 13 tahun kenangan botol minyak wangi nie ada tersimpan dan alhamdulilah masih kekal sampai ke hari ini hubungan itu...

fyna said...

fyna suka rose putih! tapi kan fyna tak suka pakai perfum =.=

DiNaZ said...

Anda di TAG lagi

http://nazariahmohdmurad.blogspot.com/2011/02/lulu-caldina-1st-giveaway.html

dak eina said...

EINA pon suka perfume nie.. sejak form5 pakai.. sampai sekarang!!!

cik sakura said...

xsilap ada perfume vanilla dr avon kan..cik sakura penah pakai dulu..far away pun penah cuba..

~ MaNjAlaRa ~ said...

dulu pn pakai perfume ni gak..
tp ade kwn ckp bau cm shampoo..
terus stop..

[sutera kasih] said...

pernah guna jugak pur blanca ni..sedap baunya :)

misz molecule said...

suci je nampak perfume tu..











tapi nak habiskan avon london dulu:(












http://thyyunxthiya.blogspot.com/

nadia said...

dnii!!!
dulu nadia pon guna pur blanca ni jugak!!
wangiiiiii~

Jiji-Fify said...

ohoho!! mcm menarik packaging dia. elegan! i suka white musk by body shop :P
Nasi Goreng Kasih Sayang

fiz mr.beloved said...

Dni blanje la Fiz..nk sbotol..hehe

Myra Jay said...

Myra banyak koleksi perfume, belasah apa saja yg penting mestilah wangi :)

aliesha kirana said...

AK suka vanilla soft musk! baru je beli. hahaha. hmm.. xpenah bau lagi pur blanca.haha. tp AK ske bau ros!!

Nasuha Salleh said...

T_T kte pakai fbreze je utk natural kn keharuman...hehehehe
=p

Ct Arina said...

kite same la dni. rina pn suke pur blanca. pakai dari skolah ag. ibu salu jd mangse tolong belikan. hakhak :D selain tu rina suke celebre gak!

alinac lover said...

mesti byk perfume kan

azzey said...

Wow ros putih...i like it

tiefazatie said...

wah bunga!cumil!

Kie-yu said...

tahan lme tak perfume ni dni?
nk cuba jgkla :)