Heliza Helmi by Yasalma | Jenama pakaian Heliza Helmi penyanyi comel lotey tu

-
-
-
Heliza Helmi kini melangkah maju setapak demi setapak ke hadapan... beliau dah mula memiliki pakaian berjenama sendiri iaitu Heliza Helmi by Yasalma... pasti ramai yang berminat untuk memiliki pakaian dari jenama beliau sebab beliau kan comel.. kalau pakai pakaian jenama Heliza Helmi sure rasa comel macam beliau kan kan kan? hehe... harganya memang berpatutan bagi mereka yang berkemampuan sebab rekaan untuk jenama Heliza Helmi by Yasalma ni terhad dan ekslusif... harganya pula adalah sekitar RM25-350...








kalau ada yang berminat nak tempah pakaian jenama Heliza Helmi by Yasalma bolehlah ke facebook beliau atau emailkan sahaja ke helizahelmiyasalma@gmail.com. dni duk mengusha skirt labuh tu.. dni suka pakai skirt. hehe... cam ayu gitu kan.. eleh bajet ayu lak haku nih haha ;p





apapun, dni nak ucapkan tahniah buat Heliza Helmi sebab dah berjaya dalam pelbagai bidang... dapat ijazah dalam bidang pendidikan.. jadi motivator... berjaya dalam bidang lakonan, nyanyian, peragaan, dan sekarang ni punya jenama pakaian sendiri pula.. businesswoman yang berjaya... dan beliau punya kelebihan tersendiri.. cantik yang tidak disangkal lagi.. kan... bertuahnya Heliza... Alhamdulillah beliau pandai jaga diri... semoga Heliza Helmi terus sukses dalam kehidupan.. amin...




p/s:
kami sebaya... ;)




20 comments:

Sharinginfoz said...

tahniah untuk beliau juga

Fairus Bin Mamat said...

DAHLAH CUTE.. ADA JENAMA SENDIRI PLAK TU.. :)

aliesha kirana said...

cantiknyee baju dia dni...!!!

mr_mrs mikko said...

yeah! kita sebaya kan..
hihihih...

bgus ah dia kan...
dh ada jnama sndiri

Cik Ila said...

heliza,seorang yg versatil..
sume benda dia boleh buat. :)

atty's said...

tahniah..baju cantik..orangnya pun cantik

aNnE said...

baju lawa,sopan..hehe

Mr feckry said...

memang cun le

cikgu isza said...

cantik juga bajunya..

Lyana MK said...

dni :cuteeenyerrrrrr

~♥ iella ♥~ said...

nk kena hendap cari yg mana berkenan la...heliza tetap comey..

nur said...

bestnye kan dini..
Jemput ke:ALL IN ONE

Tihara said...

oo sebaya dni..sebaya akk jugok..huhu :)

CHU MAJORFLAVA said...

wow!!cantek!

toyolkiut said...

ooo..
x mahal mana, leh beli ni..
Heliza tu mmg dh sedia comel lote..pkai pe pun kena je..

azzey said...

Org dh mmg cantik..pakai apa pon cantik...mudah2an dia terus success!

Redbloodsnow said...

agak² klo aku pakai cam style heliza ni...org tgk pelik smcm tak? klo artis takpe pakai advance² gnie taw....hahahah

Shafa said...

biz pakaian plak dah heliza buat... bagus2. muda2 dah ada biz. lelama ada empayar sendiri. senang anak cucu nanti. ^__^

nurulfaridah said...

ida suke sgt tgk dia..cantik.. ^^

Ct Arina said...

org cantik pakai pe pn cantik^^