Gambar full baju pertunangan

-
-
-
Ada yang nak tengok gambar full baju pertunangan dni. tapi dni tak sempat nak snap gambar full yang comel sket. yang ni adalah gambar yang dni snap before dni iron baju tu. sebab tu ado kedut-kedut bagai ;p






baju ni dni tempah buat baju kurung moden dengan jiran dni je sebab masa tu kesuntukan masa. 2 minggu sebelum majlis yang ditunda tu...sepatutnya majlis dni pada 22 disember, tapi kami tunda atas sebab-sebab kesihatan mak encik tunang... so, Alhamdulillah majlis tu dibuat pada 3 februari yang lepas. ingat nak buat pada 6hb sebab 6hb tu bday encik tunang tapi... nak wat cemana... 6hb kat kelatey dah habis cuti... encik tunang pun dah ambil tiket ke miri... tak merasa juga buat majlis pada tarikh ulangtahun kelahiran dia ;)




sebenarnya, warna ni dipilih oleh encik tunang sebab dia cakap nak cuba warna selain daripada warna kawan dia dah pakai untuk majlis kawen. beli kat Saleem Aziz Textile masa ada jualan murah sempena cuti sekolah ikutkan hati dni nak kaler biru.. tapi dia suka kaler ni, dni pun setuju jugalah sebab warna ni pun lawa.. lagipun, warna biru sepupu dni dah pakai untuk majlis pertunangan dia... macam nak meniru lak kan.. hehe... putih susu pun layan... cuma nak sepadankan dengan tudung... pergh! susah bangat... tudung warna ni cepat sold out dan susah nak cari. siesly... wana putih susu.. dekat dua bulan juga dni cari tudung warna ni yang menepati citarasa dni.. Alhamdulillah jumpa gak... hehe...




errr... kain tu bukan dni yang beli... encik tunang yang belanja hehehe... mekasih encik tunang cayam ;p malu aii nyah nak berjiwang kat sini.. kahkahkah.





nana yang meroyan takmo bergambar sangat hari tu. dia cakap malu... haha...




bersama adik-adik dni.. sian kat yayang tak nampak muka dia ;p tak pe tak pe.. next gambar dni update yang ado muka yayang...




p/s:
dni blur sebenarnya... banyak benda nak disettlekan. tu pasal gambar tak sempat nak edit. nanti dni edit cecepat tempek kat blog ya... hantaran deen untuk dni pun dni tak sempat edit lagi... ada permintaan tak nak dni wat entry tentang apa mengenai majlis tunang tu? leh kasi dni idea nak update ;) ngeehehe...







24 comments:

TIA OF REVENGE said...

cantik! hehe. congrates :)

d_LA said...

nice la dni baju tu..bile turn dla lak neh..huhu

cikgu isza said...

tak sangka dini dah jadi tunangan orang..
klo dekat memang akak dah menyibuk dah..

ishiko said...

ohh..ohh.. harus la dni buat en3 psl hari prtunangan tu... *wink3x..

Ieda Syakilla said...

sanagt cumil oke! :)

Mama Zharfan said...

cantik!! and dini nampak gorjess in that bj :)

enyheartsdiamond said...

tahniah dini!!!! <3 semoga berbahagiaaa!

dini cantik <3

Miss Raidah mr.LKB said...

akhirnyaaaa,
hehe

lawa lar...gatai jgak lar nk tng...
cpt2 update psl ptunangan, buat lar review psl hantaran, akak gubah sndri kan,update lar cane nk bt gubahan tuu..

cdangan saja..hehe

LyNn'Azlina said...

dni..tahniah majlis pertunangan berjalan dgn lancar..cantik baju tu...

Bazilah said...

putih lambang kesochian hehe. congrats dni<-- ucapan buat kali ke berape tah :D

tiefazatie said...

simple n nice la dni..
sweet ja nie..=)

miszlullaby said...

cantik..congratz ye;)

atty's said...

cantiknya dni..tahniah dni

nadia ar-rumaisha said...

i like simple dni...
cantek...


tahniah dear...

dila sayang naz said...

update la entry tunang tau...nk cari inspirasi jgk....:)

azzey said...

buat le entry penuh dni n family . tepek gbr2 sepanjang majlis tu..then selitkan dgn tetamu yg dtg bertandang n menu hari tu..:)

Zura said...

nti nk kawin buat baju grand2 punye dini...baju tunang nie nmpak simple n nice..

Redbloodsnow said...

lawa baju tunang ko. aku nyer bju tunang dulu pun kurung moden je :)

Weeda said...

hehe...

wahh..encik tunang dah gelaran deen...bila ni nak naik pangkat jadi hubby plak..awww~

nadia said...

canteknye dni!

alinac lover said...

ngee yong nk tgk smua berkaitan tunang dni

icee-yah said...

aala..dni..watlah entry tunang full..nak nengok..:)

mr_mrs mikko said...

weeee.
yang..
cntk wrna putih susu tuh...
huhu

aku nnt tunang nk pilih kaler apa ek.

Ct Arina said...

wajib n3 tunang tu! ehe^^