Baju pertunangan ^__^ simple je...

-
-
-
;) besok rasanya tak sempat update... gambar pun tak tahu sempat ambil ke tak. sebab yang ambil gambar tu orang lain. kalau dni sendiri senang je nak transfer terus ke laptop. tapi kalau kamera adik dni... buatnya dia lesap tah ke mana besok tak merasa la nak ambil gambar tu daripada dia... hehe... okay... sebagai permulaan...




baju pertunangan dni...
baju kurung moden je...
^___^





p/s:
tapi dni tatau padan ke tak baju tu. miahaha.. dah sebulan tak cuba ;p









66 comments:

~ch@wi~ said...

waa..semat la..
simple2 pon brmakna tu..hehehe

New Entry: aku nak kasi korang trafik!
BHarga Minyak Naik Lagi !

athirah said...

cntik apa bj tu... heeeeee :DDD

noyu aida said...

waa nak bertunang dah cik dini ni..seronoknyerr~

semoga majlisnya berjalan dengan lancar... ^_^

Nabiel said...

dni nk btunang dh?ala2..hehehe~
congrats dni!=)

d_LA said...

dni x tunang lagi rupenye..ingatkan dah..esok ye nak bertunang..samat bertunang yunk ^__^

Fadzillah Kamarudin said...

simple itu yang menawan...
cantiknya dini...

cik syuhada asyiqin said...

nk betunang da eh.. congratz !!

Miza Yusof said...

cantik :)

Kancilbiru said...

wah wah dah nak jadi tunangan orang dah eh...selamat bertunang yer dini..

Weeda said...

nak pinjammm...nak gi makan gulai...haha..


psst..veil xmo tunjuk? ngeee~~

Mr feckry said...

lawa gak

PutRee SeJiNjaNg said...

cantek yunk..sweet sangat...congratzzz ekk..

Mama Zharfan said...

sweet + comel jer :) mesti dini mode tgh debar2 tu :)

munna said...

walaupun simple tapi menarik.. mesti cantik bila dini pakai nanti... selamat bertunang ye..

saharinasaharudin said...

slamt bertunang :)
btw, bju tu cntik laa..simple je :)

Cik Liyana said...

ohh tunang esok ke dni...apepon tahniah yer!

SANDRA AZWAN said...

tahniah..semoga kekal sehingga ke akhir hayat..;-)

saya_arief said...

cantik nye baju..
;D

amirah said...

simple tp lawa..

Amy Syaquena said...

simple tapi sangat menarik , akak suka warna putih atau ke krim2 nie nampak suci je , anyway selamat bertunang dear..

Mra Mastura said...

lawa lah!
selamat bertunang! XD

wahida idris said...

cantik baju tunang dni. tahniah ye :)

Ummi Iman said...

selamat bertunang dni..
cantik baju.. secantik orgnya.. =)
semoga segalanya berjalan dgn lancar =)

Myra Jay said...

cANTIK, WARNA lembut je..

BTW, selamat bertunang dear.. :)
Mesti gementar kan.. :)

@e_da said...

cantik.. tu tuan badan lum pakai lagi tu.. mesti cun!

tigrismalaya said...

selamat bertunang dni!

Zura said...

kena maintainkan badan dini...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

LAWA DAH TU :)

LyNn'Azlina said...

dni...cantik jer...
selamat bertunang...smg ,ajlis berjalan dengan lancar yer...

Are-Gya said...

cantik.....!!!
selamat bertunang
selamat semuanya..
amin

Jiji-Fify said...

Dni!! I loike!!! :)

cikgu isza said...

dup dap dup dap...
:)

Bos said...

cun...warna suci..hehe

Azuan said...

mesti cantik punya...selmat berbahgia la yea..hehe

TiaSari said...

congrates kak
hepi engaged ! XD

aliesha kirana said...

wah2! cantiknyee dni!try3 eheheh~

shi3la said...

semoga semuanyer berjalan dengan lancar seperti yang dirancang kan..

fatin hanani said...

wahh selmt bertung yar :D
cntik dan simple :D

Bulan said...

selamat bertunang kak mie.
cantik baju tue.ehee

Ena said...

yeayyy!! bertunang bestnyer.. hihi.. rasa cam malu2 meow plak akak ni tetiba.. cantik la baju dni tu.. tak yah grand sangat camtu lg nice tau dni..

Selamat Bertunang :D

Ena said...

yeayyy!! bertunang bestnyer.. hihi.. rasa cam malu2 meow plak akak ni tetiba.. cantik la baju dni tu.. tak yah grand sangat camtu lg nice tau dni..

Selamat Bertunang :D

Izzatul Iman said...

cantik lah baju tu...menyer baju tunang dulu lagi simple dari ni...takde lace pun...

Tahniah ye dan Selamat Bertunang...

Haa Fakihah said...

dini! simple tu menarik. tahniah tau dni. dh nak tunanggg.

nurulfaridah said...

nk tgk dni pakai baju 2 ^^

alinac lover said...

ala jeles..nk tunang jugakkk

hehehhe

zubir othman said...

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

DiNaZ said...

salam dni biar simple tapi menarik :)

fyna said...

cantik! berseri2 la dini nanti..ecehh

fizanur said...

singgah sini. salam ziarah.

Senggugut dah kurang...

tiefazatie said...

wah!!cantik dni!gojes!
slmt btunang..=)

-atiQah- said...

selamat bertunang dni!
umi balik rumah td terus ckp kat abah, "budak hk ambik coklat dgn kakak ni nok tunang esok. sian ke dio demam. comel budaknya" hehehe.. :)

terima kasih byk2 bg shawls tu..terharu..suko sgt! hehe..

fiz mr.beloved said...

Tahniah la yer cz da nk bertunang..semoga majlis berjalan lancar

mr_mrs mikko said...

slamat btunang dini cayang....
ok apa..
aku pn kalo btunang mgkin bju kurung moden gak ni..
ceaaa, mcm dh ada plan ja aku ni..
hihi..

jgn nebes2 esok.

mzhany said...

dni,vavava hihi tahniah dni, chewah in advance lagik akak wish tau ;)

Sharinginfoz said...

simple but memang cantik, selamat bertunang ya

Mama Kembar 3 said...

semoga majlis dni berjalan lancar nnt. selamat bertunang :-)

Puan Besar Shag Yahaya said...

SIMPLE BUT CHUN kot Dni ;D Selamat Bertunang ya!

nadia said...

dni,
tinggal bape jam je lagi dni nak jadi tunang orang.
jaga diri baik2 ye. orang tua2 ckp, darah manis time bertunang. kuatkan iman, tabahkan hati.. time bertunang Dia banyak mnguji tapi insyaallah dni and deen xde pape. semoga kekal ke jinjang pelamin ye... esok msti dni berseri2.. selamat hari bahgia di peringkat pertama syg! ;)

* ter'emo' plak! huuuu~ tapi saat ni la dni xkan lupa sampai bila2..
mnjadi separuh bahagian dari org yang kt cintai. sungguh excited okeh! =)


selamat hari berbahgia sayanggggg! ;)

Wan Gerrard said...

selamat bertuang ^_^

Nida said...

Tahniah.. semoga ikatan ini berkekalan hingga ke akhir hayat..ameennnnnn

Peri PiA said...

less is more,akak suke

cikpuanhady said...

comey..comey..nanti upload lah gambar dni pakai baju ni..ngeee..


Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

~m!ssy a!n~ said...

cntek!!
wah2 na btunang da, yay~!
congrats syg~~ :*

ummiarissa said...

selamat bertunang..dan tahniah!

Ct Arina said...

less is more ~_^

azzey said...

Putih bersih...nice kaler...:)