Ragad waleed al-kurdi yang sedang famous sekarang ni...

-
-
-
korang... kenal tak siapa Ragad Waleed al-Kurdi ni? haaa... dni pun baru kenal nama dia sebenarnya. sebelum ni tahu nama isteri Tan Sri Taib je ;p hehe... perkahwinan yang hot bangat sebab pengantin tu warga asing dan juga cun malatops + muda mudi lagi. awww... sangat muda dan cantik.




di hari persandingannya...




sekarang jadi Datin Sri dah ye.. hehe tahniah... btw.. entry ni wujud sebab 50 keyword melekat orang cari entry Ragad Waleed al-Kurdi ni kat blog dni. apesal ntah leh sesat datang sini. lalu tak nak menghampakan mereka ni haaa meh la tengok sape yang korang duk cari tu. hehe... ingatkan sape la tadi. terkujat dni oooOOoo...












p/s:
lawa bini ;)




11 comments:

Bos said...

hehe..bini ketua menteri sarawak..pasal entri tansri taib mahmud kahwin lah traffic blog bos cipta sejarah..merasa jugak lebih dari 1k uv hari tu..

erm..terima kasih ye dni..hadiah dni dah selamat sampai kat rumah bos..

mzhany said...

huhu betol femes skrg ni kan

Mama Zharfan said...

siyes lawa woooo :)

PinQib said...

kat blog qib pun manyak melekat keyword ni.. tskk

alinac lover said...

cun beb!

cikbedahlaser said...

kklu dini x wat entry ni..serius x taw tans ri taib kawin baru...
yg tau die kehilangan isteri je last year... owh

Tihara said...

bini tak kalah..

Peri PiA said...

putihnya! ;)

Ct Arina said...

selere x ley bla tu..ehe^^

Amy Amira said...

x baek tau kak ct ckp mcm tu,tu kan jodoh diaorg,biarkan je lah

Amy Amira said...

x baek tau kak ct ckp mcm tu,tu kan jodoh diaorg,biarkan je lah