Bedak SimplySiti best tak?

-
-
-


ramai nak tahu mengenai produk SimplySiti ya... siap email dni lagi. hehe... ololo cutenye... meh meh dni nak story mengenai compact powder SimplySiti yang dni beli hari tu... dni beli Simply Perfect 2 Way Cake SPF30 Light Beige. harga dni dah lupa. tak silap dni. RM40 lebih cemtu masa ada jualan sempena hari krismas.





sebenarnya produk ni dni excited nak guna sebab ianya produk keluaran Datuk Siti Nurhaliza... yes, sape tak rasa teruja nak guna produk artis pujaan hati kan? termasuklah dni. hehe... dah lama usha kat watson tapi asyik batalkan niat nak guna 2 way cake coz dni memang rasa best guna bedak Avon. kalau nak buat perbandingan yang ni dengan bedak avon yang dni biasa guna, of course dni suka yang dni biasa guna... bedak Simply Siti ni macam berdebu sikit. bau dia harum sangat-sangat. lembut dan juga bila dah sebati dengan mekap kita, nampak rata... cantik...



bekas dia lawa... tengoklah tempat bedak tu siap ada penutup khas ;)





kalau korang kulit jenis berminyak mungkin boleh masyuk kot dengan bedak ni sebab dia berdebu sikit. kalau kulit kering, mudah nampak kekeringan... so far, okayla dni guna... baru try dalam 2-3kali je... ermmm... bab nak kasi bintang... kasi 4 bintang boleh? hehe...








berminat nak beli bedak ni? tips dni... g watson jangan pakai bedak pastu berbedak dengan tester kat situ. haaa boleh tahu terus kena dengan kulit kita ke tak hehe ^___^









7 comments:

mr_mrs mikko said...

produk dia pun lbh kurg bio-essence kn dini.
tp aku x try la..
hihih...

eeei, dhla skrg ni aku tgh bkira-kira tukar bedak..
mcm best ja dini

azila said...

wahhh....nanti dni akan secantik siti kan:)

Redbloodsnow said...

aku x pnah lg pakai bedak nih. so far aku pakai bedak silky girl oil control. yg tuh super best

dr pengguna angelfit maybelline...ke silky girl oil control taw. hebat x penangan silky girl bedak tu..hehe

nur said...

dini
bagus tips tu..
try dgn tester yg ado kat situ
ALL IN ONE

Mama Zharfan said...

me memanh jenis kulit berminyak--so nak try gaklah :)

nurulfaridah said...

Ida suke bedak maybelline ;)

Ana admi said...

i baru je bli..mmg bgusla..nmpak licin je..sgt puas ati..;)