Aisyah penyanyi popular tu minum Litchin De Bella lah! Jom kita try sekaki nak tak? | Suffah Beauty Shop [2]

-
-
-
kakak-kakak adik-adik abang-abang sekalian, meh kita kepochi tentang kecomelan Aisyah penyanyi femes dengan lagu Lidah Tak Bertulang. awatnya comel? haaa... comel lotey skang ni... beliau dah try guna produk yang hangat di pasaran iaitu Litchin De Bella. Suffah Beauty Shop ado jual tau produk ni. awww kalo ada duit dni nak beli... tergugat ni tengok.. bestnye kalo dapat jadi slim nih. haih biladni nak slim entah hehehe...





kebaikan Litchin De Bella:


Enzim - Memperlahankan pengeluaran lemak dan mempercepatkan pembakaran lemak, berupaya menurunkan kadar lemak dalam organ yang menyumbang kepada penyakit-penyakit kronik serta membantu mengurangkan selera makan.

Fiber - Ia melicinkan usus dan memudahkan proses pembuangan najis, mengurangkan lemak dan paras kolesterol, mengurangkan sembelit, mengatasi masalah buasir, dan membantu menurunkan berat badan.





RM290/set


apa yang bestttt dengan produk ni? haaa... kepada sesiapa yang mempunyai metabolisme rendah memang disyorkan guna produk ni tau... tak kiralah korang muda ke dan berusia ke no hal punya. see... Aisyah penyanyi pun dah berjaya kan... no ragu-ragu lagi hehe... tiptop! opsss wait wait! ado lagi.. barang baik punya!



RM68/box (10 sachet)


yess figure up! memandangkan dni pernah try 2 sachet produk ni... dni nak habaq kat u ols bahawasanya rasa Figure Up ni sangatlah best. macam minum air asam. oh sedap betul... ianya berasaskan roselle dan boleh menyahtoksin dalam tubuh badan kita sekaligus melawaskan sistem pencernaan. awww... very good! tapi kena minum segelas je sehari. ikutkan hati nak bancuh sejag pasti minum bergelas-gelas. hikhik... tapi no no no jangan buat begitu ye tuan puan. tak leh mengada-ngada nak tambah dos pengambilan eyyy karang kena babap. ingat tu... ;)




tadaaa! ada testimonial from customer Suffah Beauty Shop... see? aaaa tergugat tak? heee...



eh eh lom habis lagi.. korang nak menang hadiah from Suffah Beauty Shop tak? dapat free.. sies tak tipu ni... korang cuma kena join Giveaway yang sedang berlangsung di sana... hadiah yang menanti adalah:




Pertama - Jungong Slimming Patch KSM Paris (bernilai rm70)
Kedua - Super Maxx 5+1 ( bernilai rm55)
Ketiga -
My Girl 5000mg Collagen (bernilai rm49)





haaa teruja tak? kalau teruja, moh cepat join GA tersebut. klik sini:



http://suffahbeautyshop.blogspot.com/2010/12/giveaway-3-suffah-beauty-shop.html





p/s:
jangan lupa shopping di Suffah Beauty Shop tau!





9 comments:

@juera said...

nk kompol duit la bli mnde ni..tgok aisyah kurus dh skrg..=)

NAZRUL AHMAD said...

mujarab ker?

Redbloodsnow said...

KLO AKU MINUM NIH KAN YUNK. MAHUNYA TINGGAL RANGKA TERUS \...HAHA. PASALNYA AKU MMG DH KURUS MELIDI,....SOBSOBSOB

munna said...

cepat betul kesan dia dini yek... ni klu bf mummy boleh makan ke?

Fairus Bin Mamat said...

Erm.. Kalau setakat minum.. Tapi masih kuat makan dan tak bersenam boleh kurus juga ke..?

Peri PiA said...

wah

Ct Arina said...

naaakkkkkk tp mahal beno.. nnt r.. hihik^^

n a d e a said...

eh saya pun minum ni sekarang. mmg berkesan. alhamdulillah berjaya mengawal pemakanan. :) berat mmg turun... tp tu lah mahal sikit..

nursufi81 said...

Ptut la ramai visitor hari ni .. thanks Dni hehe

Credit to litchin debella .. part selera makan tu insyaallah litchin boleh membantu sebb enzim litchin dari 2kg buah2an tau .. so vit yg tinggi ni hantar signal kat otak agar perut kenyang hehe

Mmg tak galak bersenam masa amik litchin sbb dia leh kacau penurunan berat badan. Pelik kan??

More info ttg LITCHIN DEBELLA di http://litchindebella2u.blogspot.com