Islam Pizza yang pergh!

-
-
-

asyik cerita pasal pizz yang sama je kan dni ni. tapi nak wat cmana. dah selalu makan yang ni. cite tentang pizza ni je la. hehe... terbaru di Kelantan ada restoran pizza yang baru dibuka.. MFC... tapi dni belum pernah cuba makan pizza kat situ. tatau la nak masuk ke tidak. tunggu after final exam, ingat nak keluar dengan adik beradik untuk temankan mereka cari keperluan sekolah disamping nak berjimba dengan mereka hehe... t dni try dni story kat sini. mana tahu kalau-kalau kalian datang kat negeri ni bolehlah ke sana. terletak betul-betul di town KB berhampiran dengan Pasar Besar Siti Khadijah. strategik kan? ;)





sekarang tak ada MFC. yang ada Islam Pizza... Pizza Tasha namanya.. sedap taw!



nah saksikanlah sendiri kelazatannya.. umphhh!


beli 3 jenis. tapi lepas buka kotak, lupa lak nama pizza ni.. haha...



tak silap dni yang ni seafood kot.yang lain, adeih siriyes terlupa..
asyik tak sempat nak hafal nama pizza ni. len kali dni snap menu dia terus la.. senang mudah dan berkesan ;p








p/s:
oit dni lapo nih...



39 comments:

Peri PiA said...

cedapnya..topping melimpah ruah

nurulfaridah said...

sedapnya..penuh dgn isi atas pizza 2 kn..nyum2~

::fadxieza:: said...

mak oi..sedapnye..
lapo jgk ni..

Sharinginfoz said...

nampak sodap aja

@juera said...

sdp lak nmpk pizza ni wpon ak ni jnis x ske mkn pizza..huuhuu

tigrismalaya said...

uish..sedapnyer

dah lamer x p pasar siti khadijah, kalo pegi saner mmg konpem cari jala emas..tpt laen mcm dah xde jer..

ardinihumaira said...

@Peri PiA

:D topping dia memang pergh pergh! dah la RM5.90 je...

hehe... jimat tak terkata.. sedap tak terperi awww

ardinihumaira said...

@nurulfaridah


:) nanti kalau datang cni beli pizza tasha tau. sedapp tak hengat

ardinihumaira said...

@::fadxieza::

hehe dni pon lapo gak :D

ardinihumaira said...

@Sharinginfoz

dapp dapp...
nak makan 3 4 kotak rasanya :D

ardinihumaira said...

@@juera


hehe...
meh dni suap nak?

ardinihumaira said...

@tigrismalaya

ada kat gerai yang jual petang2 tau dear.. best juga :)

Kie-yu said...

dni!!!
bak cuap kie-yu sket
mmg tgh berangan nk ngap pizza nih
hihihi :)

kella said...

hadoii.. dini! ritu orang balik kampung takdok pulak ternampaknya... baru ke nih.. ishk! melepas!! hmm

ardinihumaira said...

@Kie-yu

hehe.. meh dni cuap...
kita share ye. nyum2

ardinihumaira said...

@kella

uisk dah lama ni. dari tahun lepas lagi :D


kat mana-mana gerai ada jual tau. terutamanya di pasar malam. dni selalu beli. rm5.90.. namanya pizza tasha. best ooo <--- ayat suh orang kecur air liur hehe

Ena said...

nampak sedap je tu.. adeihhh!!

akak kan penggemar pizza.. yummy...

eh! blh la nanti merasa kalo menghala ke sana kan dni.. :D

Tihara said...

aah..yg ni seafood khen..kite kalo beli ni mesti nk bukak en3 pasal dia khen..sebab sedak sengoti khen.. ;)

Weeda said...

waaa...sedapnya..nak gak...

ardinihumaira said...

@Tihara

memey pong kak.. segho nok makey haghi2. sedak lajok etep. oloh liur pulok dni duk tengok gamba piza ni lamo2.. hu

ardinihumaira said...

@Ena

kalo datang cni leh try kak..
tak nyesal. konfem! :D

ardinihumaira said...

@Weeda

weeda mai kelate meh3 :D

dak eina said...

dni....bak sini sikit!!!

J.M.R said...

ni mesti sedak sengoti sapa lupo namo

Uruchimaru @ kf said...

pizza islam !!!

Cik Fia said...

fia kat kampung, kelantan... dah mkn pizza ni.. ;)

syuE said...

huhu..npe kat ep0h tade pizza2 cmni ye? asyik pizza hut ngan domino's pizza jek T_T

ummiarissa said...

ooo... ni lah yang member suami bgtau...pizza islam...diorang kata nak bukak satu negeri satu tmpat jual pizza islam..mcm franchais kot..maju Islam...

azzey said...

ardinihumaira; lapor plak tgk pizza ni......

Ct Arina said...

kaya dgn lauk pauk.
nyummm!

SyUhAdA said...

sedapnye...

bape hrga dia?

tiefazatie said...

pergh!!best gle!rate cam pizzahut ke?

Cik Tom said...

nmpk sedap!!topping pun byk giler...

Zura said...

1st time bace islam pizza...bahan2 dia melimpah ruah...mcm sedap..

haszuraidah ishak said...

wahhh..ni yang buat tak sabar nak balik nih..agagaga..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

Anonymous said...

pizza ni takde kt tpt laen ke slain kltn n ganu?

Anonymous said...

piza ni ade kt klang, phang, shah alam, perak, n k.l..

DVPro Video and Media Services said...

@Anonymous
Salam, kat Shah Alam kat area mana ya?

DVPro Video and Media Services said...

@Anonymous
Salam, kat KL, Shah Alam, Klang tu kat area mana?