Minyak Cap Kapak | Penyelamat Utama

dni suka bau minyak cap kapak. kadang-kadang kalau rasa pening/loya/angin dalam badan dni hidu minyak cap kapak ni dalam kelas atau masa sedang memandu. dah spare siap-siap satu atas meja study, satu dalam beg dan satu dalam pencil case. kiranya 3 botol paling minima minyak cap kapak yang dni perlu ada. bukannya sebab kerap kali sakit tapi sebagai langkah berjaga-jaga sahaja…



minyak cap kapak



kalau masa tengah study, rasa lenguh-lenguh badan dni terus tuang kat atas belakang dengan lumur kat leher. fuhhh! nikmat. rasa macam lega tak rasa dah lenguh tu. Alhamdulillah… tempat yang paling best lumur minyak cap kapak adalah kat leher, belakang, bahu, bawah kening, kawasan dahi, dan juga kat pinggang. memang beshhh yang amat sangat. ;) hehe… jadi penyelamat dni la minyak cap kapak ni.




p/s;

kalau ada orang urut lagi beshhh ;D





4 comments:

lan_ax said...

kalo ngntuk, guna mnyk ni x?
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

a d r e y n i e e l i s y a said...

kalo aku pn suka dni..
start dr tgkatan lg suka aku smpan dkt tisu..
pastu aku hidu2..
hehehe..
dh jadi habit la pulak

azzey said...

ardinihumaira: blh praktikkan nih!

Intan Inn said...

erm dah lama tak guna minyak nie sbb sis selalu guna tiger balm...mmg oklah sket