Minyak Masak Alif | Kebaikan Minyak Masak Alif

err... apa motifnya entah dni tayang gambar minyak masak ni. hehe.. saja je.. beli minyak masak alif, teringat pula pada lagu dalam iklan tu. kelakar je kan laki dia ingat wife dia curang bergayut dengan siapa... hehe.. rupanya alif tu minyak masak.. ;p









haa... tayang bukan sebarang tayang. tayang sebab nak share kebaikan minyak masak alif keluaran Sime Darby. ^__^



  • kaya dengan vitamin E
  • bebas kolesterol
  • sesuai untuk gorengan berkali-kali
  • jimat
  • lebih bersih





p/s:
saja nak try guna ;)




10 comments:

Gransazer said...

promote minyak masak..hihi..
nak try guna la nati.. :)

cikgu isza said...

akak alah bau minyak masak buat sementara ni.. huhuhu

eyes143.. said...

waaaaa..
yunk..da mcm kosmo bergerak i tgok u neh..ngeee..

btw..keep it up gurl!

fyna said...

sime darby ni mcm2 kan..kaye lagi diorg..eh slh komen..hehe..

hamzah ian said...

wa.. dpt brape ni promte minyak??

PinQib said...

wau.. baguh nye minyak yang leh guna banyak kali..elak kanser

Hizami Rahim said...

dni,
zami tag dni join contest.
maybe dni boleh jd pemenang.
apalagi, jom join.
senang je.

http://hizamirahim.blogspot.com/2010/09/contest-baju-raya-itik-kejam.html

;)

* mEsSy * said...

ta penah aii try lagik yunk.. nnty nk try ahh..

^^

Zura said...

myk masak pun guna nama org dh skrg nie...

Jiji-Fify said...

bila rindu, kupejam mata mengenangmu~~ lalala~ :)