Diana Johor | Menantu Tan Sri Ramli Ngah Talib


sebelum ni dni musykil siapalah yang jadi wife kepada adik jejai, Ramelle Ashram. diana hor ke kembar dia. rupanya, diana johor yang jadi wife kepada Ramelle Ashram. jadi adik ipar jejai la beliau ni. sweet je orangnya. kecik molek. selalu tengok lakonan dia dalam cerita Datuk Yusof Haslam. pastu dalam iklan minyak masak alif. hehe.. best je iklan tu dia nyanyi-nyanyi. ;p






kalau nak baca cerita terbaru mengenai Diana Johor, korang boleh baca di kosmo.. katanya, beliau Tidak Kesal Kurang Popular.. hm.. apapun, popular ke tidak tak jadi hal. yang penting, pandai jaga diri, kan ;)





p/s:
jejai bila nak kawen?





8 comments:

Mr Noble said...

sapa kembar dia?

Redbloodsnow said...

a'ah yang,. aku pun sesoklan ngan Mr. noble tuh. sape kembar die ek? hehehe

artis gak ke ape ea :P

Mr feckry said...

tahniah la gua ucap pada dia

cik helena said...

ooo baru tau ne..hehehe hai dni!rindu!

enyheartsdiamond said...

kembar dia aktif dengan go-kart kan?

Sharinginfoz said...

hmmmm kita tunggu nak lihat jejai

maCy said...

baru nak tanya..hihi

diraja22 said...

moga berbahagia..