Banglo Mewah Kediaman Datuk Sosilawati




kagum dengan usaha gigih Datuk Sosilawati Lawiya bekerja keras sehingga menempa nama dalam bidang kosmetik dan menjadi jutawan. usahawan berjaya ini dikatakan begitu tabah dalam menghadapi setiap cabaran serta dugaan dalam kehidupan. kegigihannya boleh dicontohi dan dijadikan role model terutamanya kepada para usahawan. nak berjaya, mesti perlukan pengorbanan... kena berusaha, rajin, giat mencari peluang, berfikiran positif, dan lain-lain. inilah hasil kejayaannya... ia benar-benar mengagumkan dni...





mahligai yang tersergam indah..




perkarangan banglonya...



hiasan yang indah..



ruang tamu..









cantik sangat!



p/s:
Alhamdulillah... semua rezeki itu datangnya daripada Allah SWT. semoga anak-anaknya tabah menghadapi dugaan ini...




13 comments:

Kancilbiru said...

rumah yang besar tu kini dah sepi...huhuhu

Kyuubi_85 said...

kalau kita berusaha pasti membuahkan hasil..tp usaha biar cara betul, jgn cara x betul lak

dak eina (◕‿◕) said...

berbaloi2 ngn usaha dia kn..

psst!! eina tag dni kt blog kontes eina...

http://sayadankontes.blogspot.com

Anna Boleyn said...

perghhh~ mewah gila kot. sayang kan..dia berusaha wat semua ni tapi tak dapat menikmati kmewahan yg dia usahakan tu.

p/s : jom datang blog anna boleyn tengok header and layout baru. Okay tak??? ke..lambat loading? :)

enyheartsdiamond said...

untung anak-anak dia :')

semoga rohnya dicucuri rahmat.. amin~

Ena said...

cantik sangat kan!..

mama zharfan said...

at least dia tinggalkan harta yg cukup utk anak2 dia..she has been working hard :) me memang admire dato sosilawati ni
psst : anak2 dia pun study kat notts tau last 2 years :)

Uruchimaru @ kf said...

setuju dgn ulasan kyuubi 85!!!!

Tihara said...

tak pe..ank2 sure tk susah ati psl wang..namun keperitan hati sape yg taw..cuma famili 3 org lg tu, maybe perit memikirkan utk besarkan ank2..

fyna said...

tudia....kaya btol kan dia..

kak zaa said...

@mama zharfan


kewangan tk jadi masaalah bg mereka lagi, sbb ibu mereka dah tinggalkan aset yg bnyk
tp hidup untuk seterusnya...
perlukan bnyk lagi pengorbanan

anaknya yg sulung harus bertanggungjawab membesarkan adik2 dgn didikan yg sempurna

sedih...

al fatihah utk datuk sosilawati

kak zaa said...

@mama zharfan


kewangan tk jadi masaalah bg mereka lagi, sbb ibu mereka dah tinggalkan aset yg bnyk
tp hidup untuk seterusnya...
perlukan bnyk lagi pengorbanan

anaknya yg sulung harus bertanggungjawab membesarkan adik2 dgn didikan yg sempurna

sedih...

al fatihah utk datuk sosilawati

Zura said...

uuuuuuuu...mmg besar n cantik..tp tuelah kan...harta dunia...