Produk Kecantikan | Pelbagai Jenama

wanita dan kecantikan tidak dapat dipisahkan... ^___^ terdapat pelbagai produk kecantikan dipasaran sekarang ni.. ada yang murah, ada yang mahal.. ada yang ok.. ada yang tak ok... semuanya bergantung kepada kemampuan dan kesesuaian kulit kita. tak kisah la produk apa pun, yang penting... sesuai dengan kulit kita kan?

http://www.cute-smiley.com

Diana2u ada menyediakan pelbagai jenis produk kecantikan. dari produk perawatan wajah, hinggalah produk periasan wajah semuanya tersedia dijual di Diana2u. antara barangan yang paling laris terjual di Diana2u adalah Cyleina Soap dan juga produk Skin79.













bukan itu sahaja... masker, alatan mekap, dress, aksesori wanita, dan pelbagai lagi dijual di Diana2u. pendek kata, kalau korang perlukan produk kecantikan.. bolehlah singgah ke Diana2u. mana tahu ada yang berkenan..

http://www.cute-smiley.com

Cyleina Soap tu bagus tau... dni paling suka kojic dan juga chocolate. sabun tu mampu mengatasi masalah kulit dan juga mencerahkan kulit kita. boleh digunakan padawajah dan juga badan.. dni pernah mencubanya... hasilnya juga memuaskan.. kalau nak tahu, korang cubalah... ada pelbagai jenis cyleina soap ni.. so, belilah mengikut kesesuaian kulit korang.. jangan main tibai je ye... karang kulit yang berminyak, pegi beli sabun untuk kulit kering.. tak boleh macam tu.. hehe...

http://www.cute-smiley.com

jika ada apa-apa pertanyaa, bolehlah tanya pada empunya Diana2u iaitu Cik Diana yang sangat peramah orangnya.. bekerjaya sebagai Engineer.. muda lagi.. awww... jangan ngorat.. dah ada encik tunang. hik3...

http://www.cute-smiley.com

jom ke Diana2u!







15 comments:

Uruchimaru @ kf said...

salam..

ehem3 dni!!!!!!!!

ade good news for u cik ardinihumaira

pls go my blog now !
hope u hepy today..!
bye..

psst:dah baek deman blm?

miemiey said...

rajinnya dni solek menyolek ni yee...hehhee
akak kl bersolek laen laa jadinya..hehehe...

ada tip tak untuk solekan mata..n idung..hehhe..

ardinihumaira said...

@Uruchimaru @ kf

demam lom baik... thanks kf! terharu.. sobb sobb

ardinihumaira said...

@miemiey

hehe... dni pun mekap tibai2 je kak.. t dni carikan tutorialnya ya ;)

Eciz said...

macam besh kan. rajin betul dini ni kan

Sharinginfoz said...

memang betul kecantikan dan wanita adalah sinonim

ardinihumaira said...

@Eciz


jemput ke diana2u tau.. banyak produk dia ;)

ardinihumaira said...

@Sharinginfoz

betul3... tak dapat dipisahkan ;)

* mEsSy * said...

terjah menerjah skrunk..

=)

Diana2u said...

tq amiey.. lap u sikit2 aje yer? :)

Tihara said...

byk nyew alat mekap..teruja :)

ardinihumaira said...

@* mEsSy *

sila2 terjah yunk...


i nak babap u sebab u tak hapdet belog u!!! ;p

ardinihumaira said...

@Diana2u


sama2 diana.. eheh nakal ye.. hehe

ardinihumaira said...

@Tihara


akak pegi belog diana pastu mintak kat dia 100 barang free... miahaha ajaran sesat ni ;p

tujuhhariseminggu said...

uhuhh.... da jd pelanggan kat diana2u sebab dini kenalkan la... :)