soal jawab kemusykilan agama mengenai tabiat mencabut rambut, dan lain-lain



ada tak antara kamu suka mencabut rambut?
dni kekdangkan.. suka juga wat aktiviti ni.
haha.. kenapa jadi aktiviti?
sebab bila dah mula cabut tu, melarat2 la nak cabut banyak2..
ralit cari 'rambut gatal' tu..
tak tahula kenapa diistilahkan rambut gatal.
tapi siesly after dapat cabut rasa bahagia..
wakakaka tah pape kan ;p


tapi tak adalah melarat-larat...
kekadang je gatal tangan nak cabut. besela pompuan kan..


okay.. apa kata kita tengok web site ni..
ada soal jawab mengenai kemusykilan tabiat mencabut rambut, nafkah suami kepada isterinya, mempersoalkan kewangan suami, dan lain-lain..



KLIK SINI UNTUK KE WEBSITE TERSEBUT



p/s: nak cabut tak salah tapi jangan sampai memudaratkan..
hargai kecantikan rambut anda ^__^



18 comments:

Hizami Rahim said...

yep.
dni pun jangan sampai botak jadinya.
hohO.
;)

cikgadis konfiuss said...

tQ sharing =)

hanie@nisya said...

dni...

betol...

cukup bahagia..

miahahaha

siyes..

memang best tarik rambut gatai.. tapi kakak yg tarikkan hehee

NiZaM Limited said...

rambut saye pendek macam mawi..=p

papepon thanks sbb share link tu. at least tau gak la hukumnye makhruh kalo time bulan mengambang..=p

ishiko said...

uban kut dni... ^_^

etomyam said...

tak biasa tarik, tapi luruh ngan sendiri..huhuhu

touyakaruma said...

Dah botak , jadi takleh tarik rambut

Syafrizal said...

cabut kening pun tak boleh bagi wanita

Tihara said...

penah tak dni cabut rambut yg konon2 rambut gatal laa..rambut tu besenye kasar dan keras..bila cabut segho sedak jaa palo..haha, bto ko aku kecek ni

ardinihumaira said...

@Hizami Rahim


tuh la.. kekadang ralit gak mencabutnya hehe

ardinihumaira said...

@cikgadis konfiuss

sama2 ;)

ardinihumaira said...

@hanie@nisya

betoi2! kalo cabut sendiri rasa nak menitik air liur sebab ralit haha

ardinihumaira said...

@NiZaM Limited



ha ah.. leh kasitau sama keluarga kan ;)

ardinihumaira said...

@ishiko

isk.. mana ada.. hehe.. dni lom ado uban, Alhamdulillah setakat ini ;p

ardinihumaira said...

@etomyam

ye ke.. kalo cemtu jangan tarik tau..

ardinihumaira said...

@touyakaruma

alamak.. hehe... senang takyah sikat kan kan

ardinihumaira said...

@Syafrizal

cabut rambut takpe asal tak memudaratkan..

ardinihumaira said...

@Tihara

haaaa hok tu lakak! sedap po gapo.. ghakit duk heret2 cari ghambut tu haha ;p