Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion to let go



dni nak let go produk ni sebab ianya tak sesuai dengan kulit dni..
hari pertama dan kedua pakai elok je.. tapi pastu menunjukkan kesan-kesan yang tidak diingini.. mungkin kulit dni terlalu sensitif...


dni tengok testimonial produk ni memang majoritynya memuaskan..
rasa sedih juga tak dapat pakai..
nak gak kulit cumeyl lotey kan... tapi apakan daya...





dni guna dalam 2-3hari je.. tak sampai 10%penggunaan pon...
boleh negotiate kalau ada sesiapa berminat..
nanti dni nak letak kat blogshop..


kalau berminat gtau dni ya...
;)


18 comments:

faye said...

wah cam menarik jer hoho....

Hizami Rahim said...

ahha.
takpe la dni.
pakai apa yang patut.
;)

Miss Izah Mohamed said...

owh yeke.. pity u..
kulit dni jd cmne..

alhmdulillah.. i pakai stkt ni ok lagi.. ade kesan +ve

Kie-yu said...

ni produk frm Japan eh dini?

* mEsSy * said...

juai2!! sape cepat dier dpt..

:P

Syafrizal said...

Dini tak nak amalkan produk kosmetik berasaskan pegaga ke? Memang elok utk kulit wanita :)

hanie@nisya said...

sya penah pakai satu produk nie.. kesan dia sampai jadi hitam kulit. kulit muka plak tu. orang kate tu memang kesan awal penggunaan tapi pedih yang amat. tak sanggup nak teros guna :)

embun d tengah malam said...

untuk girl jer ni

ardinihumaira said...

@Hizami Rahim


baik! hehe :)

ardinihumaira said...

@faye

kalau berminat gtau dni tau ^_^

ardinihumaira said...

@Miss Izah Mohamed


jadi naik jerawat... rasanya normal je sebab setiap skin care ni tak sama resultnya pada individu.. mungkin tak sesuai dengan dni.. ^_^ tapi bukan bermakna produk tu tak bgs.. cuma tak kena ngan kulit dni hehe...

ardinihumaira said...

@Kie-yu


a ah.. :) beli kat guardian hari tu

ardinihumaira said...

@* mEsSy *

cepat2 lelong2 murah2 hehe

ardinihumaira said...

@Syafrizal


^_^ dni dah sedia ada kosmetik yang sesuai dengan kulit dni..

ardinihumaira said...

@hanie@nisya


a ah sya.. jangan teruskan.. bahaya.. hu.. siesly bahaya cemtu.. sebab bila kiulit kita tak tahan dengan produk tu maknanya tak sesuai.. bukannya kesan awal... dni kalau kena cemtu sies terus tukar.. dah macam2 cuba... termasukla loreal, clinique, dan neutrogena... tak kena.. sdey...

ardinihumaira said...

@embun d tengah malam

laki pon boleh.. sebab pelembap yang tak de kaler... ^_^

Tihara said...

ooo..akak pakai fair n lovely jek..huhu

ardinihumaira said...

@Tihara

makcik dni pakai fair and lovely sesuai tau ngan dia kak.. mulus2 gtew.. akak pon mesti mulus2 ni hehe